Afspraak maken
Bij Tandzorg Twente behandelen we altijd op afspraak. Na de behandeling wordt er meteen een vervolg en/of controleafspraak gemaakt. U kunt bij ons telefonisch of aan de balie afspraken maken tijdens onze openingstijden.  

Afspraak verzetten
Uiteraard kan het voorkomen dat u op het moment van een afspraak verhinderd bent. Laat ons dit alstublieft tijdig weten, minimaal 24 uur van tevoren, zodat wij een andere patiënt blij kunnen maken met een afspraak op korte termijn. Wees ervan bewust dat het niet tijdig afmelden van uw afspraak betekend dat wij de kosten van uw afspraak tot 100% in rekening kunnen brengen.

SMS-herinnering service
Als extra service krijgt u kort voor uw afspraak een herinnering per SMS. Om u in de gelegenheid te stellen van deze gratis service gebruik te maken noteren wij graag uw actuele mobiele telefoonnummer. Het kan voorkomen dat er geen SMS-bericht door u wordt ontvangen. Ook dan gaat de gemaakte afspraak gewoon door.

Te laat of niet komen op een afspraak
Bij te laat verschijnen op een afspraak loopt u het risico dat de behandeling niet geheel volgens planning kan worden voltooid of zelfs moet worden geannuleerd wegens tijdgebrek. Wees ervan bewust dat het niet nakomen van uw afspraak betekend dat wij de kosten van uw afspraak tot 100% in rekening kunnen brengen.